21 Haziran 2010

WEB PAGE HEADER

Arkadaşlar ; Blogspotun yeni hizmeti şablon tasarlama için header yapmaya karar verdim. Birkaç deneme yaptıktan sonra hazırlamış olduğum headerlerin çok güzel yerine oturduğuna karar vererek sizler için hazırlamış olduğum 4 adet headeri yayınlıyorum.. Bu headerleri yerleştirmek için blogunuzun tasarım bölümüne giriyorsunuz. Üstbilgi bölümünden düzenleye girip,resim ekle bölümünü seçip istediğiniz headeri oraya yerleştiriyorsunuz.. Beğendiğiniz headerin üstüne tıklayıp gerçek boyutta görüntüleyin ve masa üstüne kopyalayıp öyle yerleştirme yapın...








5 yorum:

Adsız dedi ki...

cok güzeller kullanicam hemen, ellerine saglik..

iyi geceler kianacim.

Adsız dedi ki...

Merhabalar, Bloggerlerin şablonlarına başlık resim olarak yerleştirilmek üzere gerçekten başlık resim de çok aranıyor. Örnek olarak ben bile güzel bir başlık resmi aradım. Bulduğum resimlerin kimi yerine oturmadı çok büyük geldi, onun ebatları ile oynadım ve bir sürü uğraşmıştım. Sonuç olarak güzel bir başlık resmi şablonuma yerleştirememiştim. Dolayısıyla da vazgeçmiştim.

Elinize ve emeğinize sağlıklar dilerim. Hoşçakalın.

Mystique Designs dedi ki...

Hi hon, thanks for your comment. Please forgive me, today i have very bad day, and I need a little break, but I will contact you soon as possible :)

Love
brydka

orece dedi ki...

sevgili kiana dün gece 3 e kadar blogla uğraştım gözlerim şaşı oldu. keşke yorumuna cevap yazar yazmaz seni ziyaret etseymişim. bana yardım et lütfen. hazır şablon arıyorum cici abartısız iki çocukla hayat ismini yansıtanama bana özgü bulamıyorum ama şablonlar çok klasik yeni bişey denedim ama oda içime sinmedi.

Adsız dedi ki...

çok güsel hazırlamıssınız ama nasıl yaptınız ne olur bende kendime hazırlamak istiyorum ama yapamadım birtürlü anlatabilirmisiniz neler yaptığınızı rica etsem lütfen