1 Nisan 2011

SCRAP PAPER KİT (PİNK SET)

Yayınlarımı yapmaya devam ediyorum. Ancak ne kendi blog sayfamı , ne de diğerlerini göremiyorum..Ön izleme bile yapmadan yayınlıyorum kitlerimi..Blog sayfamı görüntüleyebilenler lütfen bana mesaj yazsınlar.
Sizler için pembe serisi kağıtlar hazırladım. Farklı oldu bunlar. AV_Bros_Page_Curl_Pro_v.2.2 programınıda dahil ettim Photoshop ve Photoshop Elements programına.. Farklı çalışmalar yapılabiliyor. Photoshop kullananlara tavsiye ederim..

Bu güzel pembe serisini kullanmak isteyen aşağıdaki linkten indirebilirler.

3 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Ben de sizin gibi ne kendi bloğumu ne de diğerlerini görüntüleyemiyorum. Giriş yapınca sadece kumanda paneli çıkıyor karşıma. Ancak Google'dan önbelleği tıklayınca bazı bloglar görülebiliyor. Bu yorumu da o şekilde yazabiliyorum.

Adsız dedi ki...

DNS AYARLARINIZI DEĞİŞTİRİN

Ra55 dedi ki...

Merhabalar Arkadaşlarım,

Mahkeme engelinin hala devam ettiğini, bloglarımıza girmek için karşılaştığımız uyarı cümlesinden anlıyoruz. Bu zamana kadar yaptıklarımız bir ses getirmedi. Kimi bloggerlerin blog platformu bu mahkeme engelinin kapsama alanına girmediği için, kimi bloggerler de DNS anahtarlarını değiştirerek bloglarına girebiliyorlar. Ama herşeye rağmen bu mahkeme kararı Türkiye’nin bloggerlerini öldürdü.

Konunun detaylarını fazla bilmemekle birlikte Google, bu mahkeme kararında yapılması istenilen fiili yerine getirmedi ki, yasak hala devam ediyor. Bizler de yasa dışı yollarla bu yasağı delmeye çalışıyoruz.

Selam, sevgi ve muhabbetlerimle.