30 Ocak 2011

MYSTİQUE YELLOW KİT (FREEBİE)

Bayağı bir ara verdim...Geldiğimde ise olmadık bir süprizle karşılaştım..4shared ; Manisa Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından Türkiye iletişimine kapanmış...Neden kapatıldığını hiç anlamadım..Yapmış olduğum tüm çalışmalar , programlarım ve özel dosyalarıma bir türlü erişemiyorum şimdi... Google Hizmetinin sunduğu  sites.google.com'da kapatılmıştı ve tüm web tasarımlarım ,orada da kaybolmuştu...  İnsanda ne şevk ne heves hiçbirşey bırakmıyorlar....Şimdi  bu yapmış olduğum kit'i Hotfile'ye yükledim.. Umarım burasıda kapanmaz.. Bu kiti indirmek isteyenler aşağıdaki link'e tıklayarak indirebilirler..

6 yorum:

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Kiana,

Emek vererek, zaman harcayarak oluşturulan bunca eserin barınağı olan sitelerin kimilerinin mahkemelerce kapatılması, kimilerinin de başka nedenlerden dolayı kapılarına kilit vurması, sadece sizin gibi emektarların değil, hepimizin şevkini kırmaktadır.

Yaptığınız çalışmalar da çok güzel görünüyorlar. Ellerine, emeklerine ve yüreğine sağlık ve mutluluklar dilerim.

En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın.

Marifetliyizbizscrap dedi ki...

merhabalar Kiana ablacığım. yine çok güzel bir kit yayımlamışsın ellerine emeğine gönlüne sağlık bende 2. kitimi fırçalardan yaptım değişik bişi oldu kendinize iyi bakın iyi akşamlar...

Adsız dedi ki...

Merhaba Kiana, nasılsın :)

ellerine sağlık, umarım bu aksilik düzelir..

çok öptüm görüşmeküzre..

vasfiye

Marifetliyizbizscrap dedi ki...

merhaba nasılsınız? bir program arıyorum çoğu yerlerde demo ve ücretli veriyor bazılarıda exe olara veriyor AV.Bros Page Curl Pro aradığım program bu. nerede bulabilirim?

! POSH BUTİK ! dedi ki...

ne hoş bir blog;) ellerine sağlık çok hoş çalışmalar bunlar! Görüşmek dileğiyle, sevgiler...

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Bu aralar siz de çok yoğun olmalısınız. Allah yar ve yardımcınız olsun, kolay gelsin. Sağlıcakla kalın. görüşmek üzere.